EBP Gevel en Dakrenovatie

is al ruim 30jaar actief en ervaren in het dakbedekking wereldje.

EBP Rotterdam

Voor een goed binnen klimaat is het dak een van de belangrijkste aspecten op dit gebied, van plensregen tot hittegolf en van storm tot ijzige vrieskou, EBP zorgt dat uw dak er tegen bestand is. En zo vanzelfsprekend als een goed dak lijkt, is dit helaas niet altijd het geval. Een dak kan immers gaan lekken of een goed en plezierig functionerende binnenskamer belemmeren.

EBP Dakbedekkingen is een allround dakbedekkingbedrijf. De gediplomeerde medewerkers zijn dankzij het volgen van cursussen en opleidingen voortdurend op de hoogte van de laatste stand van de techniek. EBP maakt u even duidelijk dat een goed dak boven uw hoofd alles is behalve een overbodige luxe. Kwaliteit en vakmanschap zijn bij EBP Dakbedekkingen van toepassing op zowel het voortraject, de uitvoering als het na traject. 

Dat de werkwijze van het bedrijf borg staat voor kwaliteit blijkt uit de vele klanten die het bedrijf via mond op mond reclame weten te vinden. Zij kunnen rekenen op een geheel vrijblijvend advies, een duidelijk bestek, een gedetailleerde offerte en heldere voorwaarden.

De aansluitende werkzaamheden worden in nauw overleg met de klant gepland, waardoor u als klant de minste mogelijke hinder ondervindt. Na afloop ontvangt de klant een correcte factuur en een garantiecertificaat. 
En hoe goed een dak uiteindelijk ook is, periodiek en planmatig onderhoud kan absoluut geen kwaad. Dankzij glasheldere onderhoudscontracten bent u van een zorg verlost, en van een duurzaam dak verzekerd.

U kunt er terecht met uw vragen en eventueel zelfs voor ondersteuning bij de uitvoering. 

Onze werkzaamheden bestaan o.a. uit:

  • bitumineuze dakbedekking
  • pannen kaken
  • alle mogelijke zink- en koperwerkzaamheden (goten, deklijsten, muurkappen e.d.);
  • Advieswerk. 

EBP Gevel en Dakrenovatie Rotterdam 

Cypruslaan 179
3059 XA Rotterdam
Tel: 06 51 287 455
Fax: 010-2809964
E-mail: info@ebp-rotterdam.nl

Neem nu direct contact op!